Overnachten op het strand

Overnachten op het strand

 

Het is een keer iets anders dan overnachten in het bekende hutje op de hei. Het is iets dat je zowel in de zomer- als de wintermaanden kunt doen en altijd heeft het zo zijn eigen charme. Overnachten op het strand in de bekende strandhuisjes die op het strand staan is spannend, leuk en altijd gezellig. Ook als de wind met windkracht 10 rond je huisje giert.

 

Doe de deur open en je bent meteen aan het strand en in de nabijheid van de zee

Overnachten op het strand in een strandhuisje dat van alle gemakken is voorzien. Geweldig als het zomer is en iedereen naar het strand wil. As jij ’s morgens wakker wordt, dan is het niet meer dan een kwestie van opstaan, je uitrekken, de deur van je strandhuisje openen en je bent op het strand en op steenworpafstand van de indrukwekkende zee. Je kiest meteen de beste plek voor die dag uit, in de wetenschap dat er later op de dag duizenden dagjesmensen naar het strand komen. Lig je op het strand en wordt het je te warm? Kies dan voor de schaduw van je huisje, en eet en drink er meteen iets. Je doucht niet, maar rent elke ochtend de zee in voor een frisse duik. Overnachten op het strand is prachtig, zeker voor gezinnen met kinderen.

 

Weekendje brainstormen over de toekomst van je onderneming

Ook in de gure maanden is overnachten op het strand iets bijzonders. In dat geval zul je steeds de wind horen blazen en hoor je de steeds imponerende zee tekeer gaan. Juist dan voel je als je gaat overnachten op het strand de kracht van de zee. Nu ga je overdag met je kop in de wind voor een heerlijke frisse neus, en drink je ’s avonds een borrel terwijl de wind er alles aan lijkt te doen je strandhuisje weg te blazen. Ook steeds meer bedrijven kiezen voor overnachten op het strand juist in de wintermaanden om een weekendje te brainstormen over de toekomst van de onderneming.

 

Je hoort geluiden die je anders nooit hoort

Overnachten op het strand betekent geluiden horen die je anders niet hoort en betekent een worden met de zee en de wind. Dat is genieten in optima forma en levert de ondernemingen vaak de beste inzichten op. Bovendien zie je als leidinggevende ook meteen wie er bang is aangelegd en wie niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven