Dayz

Wat is Dayz?

Weet jij niet wat Dayz is maar heb je wel veel verhalen er van gehoord dan is hier een kleine uitleg. Dayz is een survival game waarbij je zolang mogelijk moet overleven. Je kunt dit in je eentje doen maar ook samen met andere. Heb jij bijvoorbeeld vrienden waar mee je zit zou willen spelen is dit mogelijk. Je moet dan samen zo lang mogelijk overleven. Het gevaarlijke is dat er zombies in het spel zijn die jou en je vrienden proberen te vermoorden. Je moet dus niet alleen voedsel vinden en maken maar ook wapens om je te kunnen verdedigen. Je zit in een groot landschap waar in jij gaat overleven. Je zult verschillende huizen en boerderijen tegen komen waar jij spullen in kunt vinden waardoor jij kunt overleven.

Dayz

Je eigen server van Dayz

Heb jij altijd al je eigen server van Dayz willen hebben is dat mogelijk. Je kunt via een extern bedrijf een server huren die altijd voor jou en je vrienden open staat. Je kunt dan bijvoorbeeld de server alleen voor jou en je vrienden maken. Als je dit zou doen zouden andere mensen niet in jouw server kunnen komen. Een eigen server huren kost wel een x bedrag met resultaat dat je een soepele server hebt waar je altijd op kan spelen en die altijd online staat.

 

Waar kan ik dayz op spelen

Dayz kun je op verschillende consoles spelen je zou het op de PlayStation 4, Xbox one en op de pc. Je zou het spel wel moeten kopen voordat je het kunt spelen. Je zou dus even naar een winkel moeten gaan waar ze Dayz verkopen om het te kunnen spelen. Als je dit op je pc zou spelen zou ik wel even voor de zekerheid kijken of jouw pc het spel aan kan. Als jouw pc het spel niet aan kan zal de game traag worden en zal dit niet fijn spelen zijn. Op de PlayStation en Xbox zal het liggen aan je internet verbinding hoe soepel het spel zal lopen. Heb jij een hele goede internetverbinding zul je geen problemen hebben met mogelijke vertragingen in het spel. Mocht je internet verbinding niet heel goed zijn dan kun je soms een vertraging krijgen wat niet heel erg is. Alleen wil je dat natuurlijk niet de hele tijd want dat speelt niet fijn.

 

Voor meer informatie, klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *