Beste escape room Nederland 

Beste escape room Nederland

 

 

Escape rooms worden steeds populairder en dat is ook niet moeilijk om te geloven! Escape rooms bieden je namelijk heel wat plezier. Maar wat is nu de beste escape room in Nederland?

 Waarom escape rooms zo leuk zijn 

 

Een escape room is een kamer waarin je allerlei puzzels en opdrachten moet oplossen om te kunnen ontsnappen, net zoals in een computergame. Het leuke aan escape rooms is dat je ontzettend veel plezier hebt met je vrienden, terwijl je je hersens laat werken. Een escape room is dus niet alleen leuk; het is spannend, uitdagend en een unieke ervaring. Daarnaast worden ook je hersenen getraind en dat is mooi meegenomen. Een namiddagje in een escape room zal je dus niet snel vergeten! Er zijn heel wat escape rooms in Nederland, maar welke zijn nu de leukste? Ik overloop ze voor je!

 

De Freakshow, Delft 

 

Een van de leukste escape rooms is de Freakshow in Delft. Clowns, circustent en misvormde hoofden dat is waar deze escape room om draait. Het decor is griezelig en dat maakt deze escape room nog spannender. Deze escape room werd niet voor niets uitgeroepen tot beste escape room van 2015.

 

Down The Hatch, Den Haag

 

Deze escape room is werkelijk spectaculair, vooral als je van de serie Lost houdt. Net zoals de serie raak je gestrand en probeer je te ontsnappen. Het is een spannende escape room die net iets langer duurt als zijn concurrenten. Bij Down The Hatch krijg je maar liefst 80 minuten puzzelplezier in plaats van 60 minuten!

 

Het Kruithuisje, Leiden

 

In deze escape room staat Rembrandt centraal. Het scenario speelt zich af in het oude atelier van Rembrandt, het krijthuisje genaamd. Deze escape room is ideaal voor zij die houden van geschiedenis, kunst én spanning, want deze escape room biedt het je allemaal!

 

The Dentist, Delft 

 

De escape room “The Dentist” is ideaal als je niet enkel opzoek bent naar een escape room, maar ook naar een griezelige en onvergetelijke ervaring. Alles draait in deze escape room namelijk rond een angstaanjagende tandarts. Nog enger dan de jouwe, waarschijnlijk of dat mag ik toch hopen!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven